VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaKlubske in pomožne mizevidaXL Klubska mizica trden neobdelan mangov les 65x32 cm

vidaXL Klubska mizica trden neobdelan mangov les 65x32 cm

ID: 20625806
120,91 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 133.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta klubska mizica je izdelana iz masivnega, neobdelanega mangovega lesa. Oddajala bo starinski šarm, zato bo zanimiv dodatek za vaše bivalne prostore. Razlike v vzorcih in barvah lesa dajejo tej klubski mizici edinstven karakter..

 

Lesena klubska mizica v industrijskem stilu oddaja starinski šarm, zato bo privlačen dodatek za vaš dom. Klubska mizica se lahko uporablja tudi kot stranska ali odstavna mizica.

Retro klubska mizica je izdelana iz trdnega mangovega lesa, ki je stabilen, trpežen in lep. Vsak korak v procesu izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, pa naj gre za brušenje, barvanje ali lakiranje. Ročna izdelava in čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Klubska mizica ima polico za dodaten prostor, trdno jekleno podnožje, prevlečeno s prašnim premazom, pa prispeva k njeni trdnosti. Izdelek je že sestavljen; ni ga potrebno sestaviti.

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsaka naša klubska mizica edinstvena. Dostava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

  • Barva: Rjava
  • Material: Masivni, neobdelani mangov les + jeklena osnova z oblogo iz umetne mase
  • Dimenzije: 65 x 32 cm (premer x V)
  • Brušeno, barvano in lakirano
  • S polico
  • Montaža ni potrebna
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
65
Višina [cm]
32
Cached: Mon, 20 May 2024 15:30:09 GMT