VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Vibrator za pare Teazers

ID: 21133866
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
89,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vibrator za pare Teazers

 

S tem edinstvenim vibratorjem za pare lahko tako ti kot tvoj partner uživata v čudoviti stimulaciji.

Ta večnamenska igrača se lahko uporablja na obeh koncih. Okrogli del se lahko uporablja kot masturbator tako, da zdrsneš obroč okoli penisa in ga počasi premikaš gor in dol. Notranjost obroča je narebrena za dodatno stimulacijo. Dve točki obroča se lahko uporabita tudi za natančno stimulacijo, na primer klitorisa.

Drugi konec igrače je še posebej primeren za penetracijo, tako analno kot vaginalno. Gred je rebrasta in ima ukrivljeno obliko, kar omogoča, da pravilno masira G-točko ali prostato.

Oba konca imata ločen motor, ki se lahko upravlja ločeno drug od drugega. Na ta način se lahko vibrator nastaviš točno tako, kot želiš. Oba motorja imata 7 različnih nastavitev, 3 hitrosti in 4 vzorce.

Pritisnite in držite gumb za vklop nekaj sekund, dokler se gumbi ne osvetlijo. Pritisni gumb + enkrat, da vklopiš vibracije v stimulatorju in preideš na naslednjo nastavitev. Pritisni gumb za vklop enkrat, da vklopiš vibracije v vibratorju in preideš na naslednjo nastavitev. Igrača je popolnoma vodoodporna in se lahko polni z USB kablom, ki je priložen.

Cached: Mon, 20 May 2024 17:56:29 GMT