VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

TRIPOLLAR stop eye črni

ID: 20708612
3D
299,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rezultati, vidni takoj Določa in tone polt kože Zmanjšuje fine linije in gube okoli oči in ustnic Uporaba radiofrekvenčno tehnologije Hitra, preprosta in boleča zdravljenja

 

TriPollar STOP Eye je revolucionarna naprava za pomlajevanje in zategnjenje kože okoli oči.

TriPollar STOP Eye zahvaljujoč številnim izkušnjam na področju tehnologije RF ponuja pomembne, takoj vidne rezultate, ki bodo trajali. Ciljno pomlajevanje kože RF energija, elektrode in ergonomska oblika so bili razviti in zasnovani posebej za zdravljenje teh nežnih območij. Inovativni TriPollar STOP Eye zagotavlja varno in učinkovito mehčanje in izboljšanje kožnih linij ter teksturo na občutljivih predelih okoli oči in ustnic.

Zmanjšuje in zategne fine gube in zagotavlja splošni dvižni učinek. Uporaba usmerjene RF energije na pravi ravni, TriPollar Stop Eye zagotavlja vidno izboljšanje, ki je varno in učinkovito.

Kako se uporablja?

Tretmaji se ponavljajo 2 do 4-krat tedensko 6 do 8 tednov in bodo spodbujali fibroblasti za proizvodnjo več kolagena, kar ustvarja debelejši sloj dermis.

Priporočljivo je nadaljevati z vzdrževalnim programom 2 do 4-krat na mesec. To bo zagotovilo boljšo podporo koži in bo bistveno zmanjšalo videz gub in finih linij, kar vam bo zagotovilo izboljšano teksturo kože in dolgotrajne rezultate.

Cached: Mon, 03 Jun 2024 07:24:40 GMT