VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaŠčetke za obrazSPA masažna krtača za telo InFace CB-11D (roza)

SPA masažna krtača za telo InFace CB-11D (roza)

ID: 20628808
60,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 11.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 60.78 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SPA masažna krtača za telo InFace CB-11D (roza)

 

inFace SPA Body Massager Brush CB-11D (roza)

Masažna krtača za telo inFace Massager CB-11D poskrbi za sproščujočo masažo in nežen piling kože. Priložene so mu 4 konice, tako da jo lahko uporabljate, kot vam ustreza. Še več, ponuja 3-stopenjsko nastavitev hitrosti in je vodoodporen IPX7.

Učinkovito čiščenje

Zamenjajte standardne kopalne gobe za inFace SPA Massager. Glava ščetke je sestavljena iz dveh delov, vsak del pa se vrti v drugo smer, kar zagotavlja prijetno masažo in učinkovito čiščenje kože. Poleg tega ima pametni čip, ki bo prekinil delovanje naprave, ko bo ta zaznala prevelik pritisk na kožo. Zaradi tega je uporaba CB-11D popolnoma varna.

Priložene 4 glave

V paketu boste našli 4 glave, ki jih lahko poljubno uporabljate. Nežno čistilno sredstvo bo vašo kožo očistilo nečistoč in pomagalo ustvariti peno. Vrtljiva silikonska krtačka poskrbi za prijetno masažo hrbta in vratu, krtačka za piling pa bo odstranila odmrlo kožo. DuPont glava s ščetinami pa bo očistila kožo in pomagala pri zdravljenju aken na hrbtu.

Prilagodite njegovo delovanje svojim potrebam

Ščetka za masažo telesa inFace SPA ponuja 3 stopnje hitrosti, tako da lahko njeno delovanje prilagodite svojim potrebam. Najnižja stopnja nežno očisti kožo, srednja stopnja je popolna za vsakodnevno uporabo, najvišja stopnja pa poskrbi za temeljito čiščenje.

Premišljen dizajn

InFace CB-11D je izdelan iz FDA silikona, zaradi česar je varen za vašo kožo. Poleg tega je odporen proti škropljenju IPX7, tako da ga lahko prosto uporabljate, ne da bi vas skrbelo, da bi poškodovali izdelek. Poleg tega se zaradi 3D oblike glave silikonski jezički tesno prilegajo koži za še boljši učinek čiščenja.

S pozornostjo do podrobnosti

InFace masažna krtača za telo je opremljena z 1.200 mAh polnilno baterijo, kar pomeni približno 60-120 minut uporabe. Poleg tega izdelek podpira magnetno polnjenje – baterijo lahko preprosto odstranite in obnovite njeno energijo. Po približno 2 urah bo krtača spet pripravljena za delo. Poleg tega vam bo priloženi nosilec omogočil pritrditev naprave na steno, da jo boste lahko imeli pri roki. Krtača bo služila tudi kot kopalniški okras in ne bo zavzela veliko prostora pod tušem ali nad kadjo.

Vključeno

  • masažna krtača
  • glava s ščetinami DuPont
  • čistilo za nežno čiščenje
  • silikonsko glavo
  • glava za piling
  • polnilni kabel
  • stenski nosilec
  • adapter za magnetno polnjenje
  • navodila za uporabo
Proizvajalec inFace
Model CB-11D
barva roza
Kapaciteta baterije 1200 mAh
Nazivna napetost 3,7 V
Nazivna moč 4,5 W
Čas polnjenja pribl. 2 uri
Čas delovanja 60-120 min
Vodoodpornost IPX7
Material FDA silikon
Utež pribl. 255
Dimenzije 306 x 83 x 66 mm
Cached: Mon, 20 May 2024 20:34:50 GMT