VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrični skiroSEGWAY GT1E 47,6kg/ 150kg/ 25 km/h/ 70 km/ 23%/ 1400W električni skiro

SEGWAY GT1E 47,6kg/ 150kg/ 25 km/h/ 70 km/ 23%/ 1400W električni skiro

ID: 20448939
2.499,99 €

ali od 64,09 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 22.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Segway KickScooter GT1E ponuja novo izkušnjo pri vožnji na dolge razdalje. S popolnoma novo zasnovo in strukturo, ki uporablja aluminij za letalstvo, lahko pospeši do 25 km/h in ima doseg približno 70 km. 11-palčne pnevmatske pnevmatike brez zračnic s plastjo želeja za nižje predrtje in kar 92 mm, zagotavljajo izjemno stabilnost, manjše tveganje in minimalno vzdrževanje.

 

Najboljši Način Vožnje - Premium Kakovost in Inovacija

Segway KickScooter GT1E je najdrznejši in najnaprednejši model Segway do sedaj. Ta tehnološko dovršen KickScooter vam zagotavlja najhladnejšo vožnjo po cesti. Opremljen z 11-palčnimi tubeless pnevmatikami (z jelly slojem) in hidravličnim blaženjem, boste uživali v gladki vožnji na optimalni razdalji. Z GT1E boste pozabili na prometne zamaške, saj vam polna baterija omogoča doseg do 70 km in hitrost do 25 km/h – vaš cilj bo vedno na dosegu roke.

Ključne lastnosti:

  • Največja hitrost: do 25 km/h (
  • Doseg: do 70 km
  • 9 W vgrajena LED sprednja luč: z zavorno in zadnjo lučjo ter prednjimi/zadnjimi smerniki
  • 2 zavore: sprednja in zadnja kolutna zavora
  • 11-palčne samozdravilne tubeless pnevmatike z jelly slojem
  • Dvojno vzmetenje spredaj in zadaj s prilagodljivim hidravličnim blaženjem
  • Zadnji pogon

Močne in Nedražilne Luči za Vašo Varnost

Segway GT1E je opremljen s sprednjimi, zavorno in zadnjimi LED lučmi. Sprednja luč je močna 9W LED, ki ne zaslepi, ter LED DRL (dnevna svetloba), ki se samodejno vklopi ob zagonu skiroja. Za še večjo varnost so tu vgrajeni prednji in zadnji smerniki ter certificirani odsevniki na sprednji, zadnji in stranski strani.

Varnost in Udobje z Velikimi Pnevmatikami

S 11-palčnimi samozdravilnimi pnevmatikami, obloženimi z jelly slojem, GT1E zmanjšuje tveganje za predrtje in potrebo po vzdrževanju. S širino 92 mm so te pnevmatike vzdržljive in stabilne na vseh površinah, kar povečuje udobje in varnost vaše vožnje.

Vrhunska LED Armaturna Plošča in Proti-Krajevna Funkcija

Novi barvni LED zaslon na GT1E prikazuje vse ključne informacije o vašem skiroju. Od ravni baterije, signalizacije smernikov, svetlobnih nastavitev do izbranega načina vožnje – vse to je na dosegu roke. Prek aplikacije Segway-Ninebot lahko zaklenete/odklenete svoj skiro in aktivirate proti-krajevno funkcijo, ki sproži alarm in utripajoče luči ob premiku skiroja.

Premagajte Vse Terene

Z zadnjim pogonom in največjo močjo 1500W, GT1E omogoča vožnjo po zahtevnih terenih in naklonih do 23%. Skiro ima 3 načine vožnje (Eco, Sport in Race), način Walk za pešpoti in nov način Park, ki ustavi skiro po določenem času neuporabe.

Pametno Upravljanje Baterije (BMS)

Segway GT1E je opremljen z visoko zmogljivo Li-ion baterijo (1008 Wh) s sistemom za odvajanje toplote, ki preprečuje pregrevanje in podaljšuje življenjsko dobo baterije. Polnjenje traja do 11 ur, vendar vam omogoča do 70 km vožnje z enim polnjenjem.

Robustna Oblika in Vzmetenje za Varnost

GT1E je zasnovan za intenzivno uporabo na različnih terenih. Konstrukcija iz letalskega aluminija podpira obremenitve do 150 kg. Visokokakovostni sprednji in zadnji vzmetni sistem ter nizko težišče zagotavljajo vrhunsko stabilnost in varnost.

 

Ne zamudite priložnosti za vrhunsko izkušnjo z Segway KickScooter GT1E. Naj bo vaša vožnja po mestu ali avantura na zahtevnih terenih – GT1E vas bo vedno varno in udobno pripeljal do cilja!

Tehnične podrobnosti
Domet do (km)
70
Najvišja hitrost (km/h)
25 km/h
Nosilnost/obremenitev (kg)
150
Garancija v letih
1
Domet do [km]
70
Moč [W]
1500
Največji kot vzpona [°]
30
Najvišja hitrost [km/h]
25
Velikost koles [cm]
27.9
Cached: Mon, 20 May 2024 13:56:32 GMT