VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiKlasične zapestne urePOEDAGAR 922 Moški Chronograph kvadratni Watch: Združitev elegance in natančnosti pri merjenju časa Leather Silver

POEDAGAR 922 Moški Chronograph kvadratni Watch: Združitev elegance in natančnosti pri merjenju časa Leather Silver

ID: 21158086
Novo
35,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predstavljamo moško kvadratno uro POEDAGAR 922 s kronografom, v kateri se brezčasna eleganca sreča z natančnim inženiringom. Ta izjemna ura je izdelana tako, da na vašem zapestju daje drzno izjavo in brezhibno združuje prefinjeno oblikovanje z najsodobnejšo funkcionalnostjo kronografa. Ključne lastnosti: Odličnost kronografa: Z napredno funkcijo kronografa se potopite v natančnost merjenja časa. Z uro POEDAGAR 922 lahko popolnoma natančno izmerite pretečeni čas, kar vaši vsakodnevni rutini doda slog in funkcionalnost. Eleganca kvadratnega oblikovanja: Ta ura se odlikuje po značilni kvadratni obliki ohišja, ki ponuja sodobno in privlačno estetiko, ki dopolnjuje tako priložnostne kot formalne obleke. Izboljšajte svoj slog z uro, ki ne bo ostala neopažena. Vrhunski materiali: POEDAGAR 922 ima ohišje iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajen sijaj. Ta ura je zaradi pozornosti do podrobnosti tako pri obliki kot pri delovanju pravi simbol kakovosti. Vsestranski slog: Ne glede na to, ali se udeležujete poslovnega sestanka ali uživate v večerni zabavi, se ta ura brez težav prilagodi vašemu življenjskemu slogu. Vsestranska zasnova zagotavlja, da boste v vsakem okolju dali izjavo. Uporabniku prijazna izkušnja: POEDAGAR 922 ni le ura, temveč izkušnja. Ta ura je z enostavnim upravljanjem kronografa in udobnim pasom zasnovana tako, da izboljša vaše vsakdanje življenje. Originalni mehanizem znamke: Vključite zagotovilo originalne blagovne znamke mehan…

 

Predstavljamo moško kvadratno uro POEDAGAR 922 s kronografom, v kateri se brezčasna eleganca sreča z natančnim inženiringom. Ta izjemna ura je izdelana tako, da na vašem zapestju daje drzno izjavo in brezhibno združuje prefinjeno oblikovanje z najsodobnejšo funkcionalnostjo kronografa.

Ključne lastnosti:

  1. Odličnost kronografa: Z napredno funkcijo kronografa se potopite v natančnost merjenja časa. Z uro POEDAGAR 922 lahko popolnoma natančno izmerite pretečeni čas, kar vaši vsakodnevni rutini doda slog in funkcionalnost.

  2. Eleganca kvadratnega oblikovanja: Ta ura se odlikuje po značilni kvadratni obliki ohišja, ki ponuja sodobno in privlačno estetiko, ki dopolnjuje tako priložnostne kot formalne obleke. Izboljšajte svoj slog z uro, ki ne bo ostala neopažena.

  3. Vrhunski materiali: POEDAGAR 922 ima ohišje iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajen sijaj. Ta ura je zaradi pozornosti do podrobnosti tako pri obliki kot pri delovanju pravi simbol kakovosti.

  4. Vsestranski slog: Ne glede na to, ali se udeležujete poslovnega sestanka ali uživate v večerni zabavi, se ta ura brez težav prilagodi vašemu življenjskemu slogu. Vsestranska zasnova zagotavlja, da boste v vsakem okolju dali izjavo.

  5. Uporabniku prijazna izkušnja: POEDAGAR 922 ni le ura, temveč izkušnja. Ta ura je z enostavnim upravljanjem kronografa in udobnim pasom zasnovana tako, da izboljša vaše vsakdanje življenje.

  6. Originalni mehanizem znamke: Vključite zagotovilo originalne blagovne znamke mehanizma, ki obljublja zanesljivo in natančno merjenje časa. POEDAGAR 922 je več kot le ura; je pričevanje o izdelavi in inovativnosti.

S kvadratno moško uro POEDAGAR 922 s kronografom pustite svoj pečat - zlitje elegance in natančnosti, ki presega čas. Izboljšajte svojo zbirko zapestnih oblačil in na novo opredelite svoj slog z uro, ki pooseblja prefinjenost in funkcionalnost.


Specifikacije
artikel
vrednost
Vrsta materiala okenca številčnice
Hardlex
Premer številčnice
42 mm
Oblika ohišja
Kvadratna
Širina traku
22 mm
Dolžina traku
23 cm
Vrsta zaponke
Zaponka
Globina vodoodpornosti
3BAR
Debelina ohišja
12 mm
Blagovna znamka
POEDAGAR
Kraj porekla
Kitajska
Guangdong
Številka modela
POEDAGAR 922
Vrsta
ČAR, moda, luksuzni, športni, poslovni
Značilnost
kronograf, dan/datum, odporen na vodo, svetleč
Material
Nerjaveče jeklo
Starost
2023
Vrsta materiala traku
Usnje, nerjaveče jeklo
Material ohišja
ALLOY
Zaslon številčnice
Kazalec
Življenjska doba baterije
1 leto
Uporabnik
Moški
Blagovna znamka gibanja
Original
Material traku
Iz nerjavečega jekla / usnje Band
Quartz Mov't
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Mon, 20 May 2024 19:21:37 GMT