VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaHOMCOM Profesionalni potovalni kovček za ličila s snemljivimi pladnji in ključavnico - barva: črna (30x18,5x22 cm)

HOMCOM Profesionalni potovalni kovček za ličila s snemljivimi pladnji in ključavnico - barva: črna (30x18,5x22 cm)

ID: 20755468
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 4.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aosom
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ste zaradi dela vedno na poti? Ta kovček za ličila HOMCOM bo postal vaš zaupanja vreden pomočnik! Je idealna rešitev za profesionalne kozmetičarke in umetnike ličenja, zasnovan pa je tako, da bodo vaši izdelki urejeni in lahko dosegljivi. Zahvaljujoč 4 priročnim izvlečnim pladnjem in notranjosti, obloženi s filcem, boste zlahka pospravili tudi najmanjše in najdragocenejše pripomočke. S tem kovčkom za ličila se takoj odpravite na naslednje poslovno potovanje!

 

Vaši triki so vedno v redu: en primer, da organizirate vse svoje lepotne izdelke, kozmetiko in dodatke. 4 Odstranljivi pladnji: Na voljo imate 4 pladnje, da popravite šminke, palete, senčila ali ščetke glede na vaše potrebe. In za najbolj obsežne izdelke lahko uporabite velik predal v spodnjem delu. Trdna in robustna: narejena iz aluminija in opremljena z ojačanimi vogali, je ta aktovka vaš trden zaveznik za naslednja potovanja. Mehka prevleka iz filca: Notranji del ohišja je prekrit z elegantnim črnim filcem, mehkim in ne -drsnim materialom, na katerem lahko uredite svoje trike. Transparent Del: Ali si vedno želite imeti svoje izdelke v oči? Zgornji del primera je v prozornem akrilnem materialu, idealen za ohranjanje vsega pod nadzorom. Ali vedno potujete v službo? Ta aktovka Homcom Trucchi bo postala vaš zaupanja vreden pomočnik! Je idealna rešitev za profesionalne kozmetičarke in ličila in je zasnovana tako, da vam omogoča, da so vaši izdelki vedno v redu in pri roki. Zahvaljujoč štirim udobnim odstranljivim pladnji in notranjega dela, prevlečenega v filcu, lahko zlahka pospravite tudi najmanjše in najdragocenejše dodatke. Takoj se delite za naslednje delovno potovanje s to kabino Trucchi Board! · Aluminijasta struktura z zgornjim delom v prozornem akrilnem materialu, ki vam bo pomagal vedno imeti vse oči in v trenutku poiščite svoje izdelke; · Opremljen s ključavnico in tipkami, da bodo vaši izdelki varni; · Štirje odstranljivi pladnji in velik predal v spodnjem delu so zasnovani tako, da vam ponujajo prostor, potreben za senčila, temelje, palete, šminke, ščetke in še veliko več; · Kot nalašč za organizacijo izdelkov različnih velikosti, da jih vedno imate pri roki; · Lahka in enostavna za prevoz zahvaljujoč udobnemu ročaju; · Notranji del, prevlečen v filcu, za zaščito dodatkov; · Sodobni, funkcionalen in eleganten dizajn; · Črna barva; · Material: aluminij, akril, abs, okvir okvirja iz filca; Splošne dimenzije: 30L x 18,5p x 22a cm; · Pladenj za ekstrakcijo (zgornji in osrednji): 15,5L x 12p x 2,5a cm; · Spodnja velikost police: 28,5L x 17p x 5a cm; · Velikost dimenzij: 24,5L x 15p x 3,4a cm; Velikost ročaja: 10,3L x 4,5a cm; Največja obremenitev: 3kg; · Neto teža: 1,6kg; 1 x ličilne hiše; 1 x Priročnik;
Cached: Mon, 20 May 2024 19:32:37 GMT