VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaErotično periloGrelni stimulator Crushious - Fritz, z daljincem, nežno roza

Grelni stimulator Crushious - Fritz, z daljincem, nežno roza

ID: 21133569
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
49,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet užitka
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Grelni stimulator Crushious - Fritz, z daljincem, nežno roza

 

Nej te njegove ljubke mačje poteze ne zavedejo. Grelni stimulator Crushious - Fritz, z daljincem, v nežno roza barvi te bo popeljal na najbolj divjo vožnjo v tvojem življenju! 

Uporabljaš ga lahko sama ali pa predaj daljinski upravljalnik svojemu partnerju in dovoli, da ima on kontrolo nad 9-imi neverjetnimi načini vibriranja in vročimi občutki. Dodaj to popestritev med vajinim skupnim sprehodom. Funkciji vibriranja in gretja se lahko nadzirajo na igrački. 

Priporočljiva je uporaba lubrikanta. Vedno uporabljaj lubrikante na vodni osnovi, olja in druge vrste lubrikantov bodo poškodovali material igračke. Lubrikanti Crushious so najboljši dodatek tvojim igračkam Crushious

Stimulator se polni prek kabla USB, kar zagotavlja zmogljive in stabilne načine od začetka do konca. Prosimo, da ga pred uporabo popolnoma napolniš. Ko ga priključiš na polnilnik lučka utripa, kar pomeni, da se baterija polni. Ko je polnjenje končano, lučka sveti enakomerno. Popolna napolnjenost v 120–180 minutah za 120 minut uporabe.

Daljinski upravljalnik deluje s priloženo baterijo CR2032. Doseg od 10 do 15 metrov na odprtem prostoru. Odstrani baterijo ko ni v uporabi. 

Čiščenje stimulatorja je hitro in enostavno. Operi ga s toplo vodo in nevtralnim milom ali uporabi antibakterijsko čistilo za čiščenje igračk. Dobro posuši in shrani stran od svetlobe in virov toplote..

Pred uporabo preveri priročnik z navodili.

Mere:   

  • dolžina: 14 cm
  • širina : 4,4 cm

Material: Silikon, ABS

Cached: Mon, 20 May 2024 19:23:45 GMT