VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Derma Eco Baby olje

ID: 21097634
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Na voljo še 1 ponudba od 11.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Derma Eco Baby olje

Derma Eco Baby olje je blago olje, ki vlaži in mehča kožo. Olje je primerno za kopel, masažo dojenčkov in odstranjevanje brazgotin. Ekološko certificirano, označeno z znakom za alergije in znakom za okolje. 100 % vegansko. 0 % parfumov - 0 % barvil.

Nudi nežno nego za občutljivo otroško kožo, jo naredi mehkejšo in bolj voljno. Kot dodatek k kopeli je idealna izbira. Poleg tega je primerno tudi za nego temenic na otrokovem lasišču in za masažo. Olje ohranja naravno ravnovesje vlage v koži in jo naredi mehko, prožno in elastično.

 

 

Derma Eco Baby olje

Za nego otroške kože.

Brez parfuma.

Brez barvil

100 % veganski

Certificirana organska kozmetika.

 

Derma Eco Baby Oil je blago, ekološko certificirano olje za občutljivo kožo. Olje je primerno kot olje za kopel za vso družino, za masažo in odstranjevanje brazgotin na otroškem lasišču. Vsebuje vitamin E in naravna olja, ki ohranjajo ravnovesje vlage v koži, zato je ta prijetno mehka, voljna in elastična.

Dermino otroško olje ima ekološki certifikat Ecocert, znak Nordic Swan Eco, certifikat AllergyCertified in priporočilo organizacije Asthma Allergy Nordic. Ne vsebuje parfumov in barvil, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije in draženje kože. 100 % veganski.

Olje za dojenčke Derma Eco je ocenjeno kot dobra izbira s strani potrošniškega sveta THINK Chemicals in je dobilo "zeleno bučko" v Kemiluppenu. 

 

SESTAVINE: kapril/kaprinski triglicerid, olusovo olje, olje semen zimske ogrščice,* olje semen repne ogrščice,* olje mareličnih jedrc,* tokoferol, glicin sojino olje, citronska kislina

INCI: Caprylic / Capric Triglyceride, Olus Oil, Brassica Campestris Seed Oil,* Brassica Napus Seed Oil,* Prunus Armeniaca Kernel Oil,* Tocopherol, Glycine Soybean Oil, Citric Acid

* Ekološko pridelane sestavine.

Izdelek je v celoti narejen iz sestavin naravnega izvora.

20 % vseh sestavin je ekološko pridelanih.

 

Embalaža: polietilenska tuba/polipropilenske (PP) kapsule

Neto količina: 150 ml

Uporaba:

Dodajte malo olja v vodo za kopel ali pa ustvarite prijeten trenutek z masažo dojenčka z otroškim oljem. Preden olje masirate v kožo, ga vlijte malo v roko. Otroško olje lahko uporabite tudi za odstranjevanje brazgotin na lasišču. Pustite olje delovati čez noč in z gostim glavnikom odstranite prhljaj. Lasišče umijte z blagim otroškim šamponom/kopeljo.

Za optimalno nego lahko izdelek kombinirate z Derma Eco otroškim šamponom/kopeljo ali Derma Eco Baby otroško kremo, kar bo dodatno pripomoglo k izjemno mehki in negovani koži.

Opombe:

Naravna in organska kozmetika, ki ima, v skladu z ECOCERT standardi, ECOCERT Greenlife certifikat.

Embalaža: polietilenska tuba/polipropilenske (PP) kapsule

Neto količina: 150 ml

Poreklo: Danska

Dermapharm AG Europavej 10, Farup Denmark

Cached: Mon, 20 May 2024 18:59:30 GMT