VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Derma Eco Baby krema

ID: 21097636
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Na voljo še 1 ponudba od 11.32 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Derma Eco Baby krema

je nežna krema, posebej razvita za občutljivo dojenčkovo in otroško kožo, ki jo dodatno vlaži in neguje. Ekološko certificirana, prijazna do alergikov in okolja. 100 % vegansko. 0 % parfumov - 0 % barvil.

je namenjena obnavljanju naravnega ravnovesja vlage v koži ter ji zagotavlja mehkobo in prožnost. Gre za blago in nežno kremo primerno za uporabo celotne družine, še posebej pa je priporočljiva za dojenčke z občutljivo kožo.

 

Derma Eco Baby krema

Za nego otroške kože.

Certificirana organska kozmetika.

100 % vegansko.

0 % parfumov 

0 % barvil.

 

Derma Eco Baby Creme je blaga in nežna krema, posebej razvita za občutljivo kožo dojenčkov in otrok za dodatno vlaženje in nego. Krema je brez parfumov in jo lahko vsak dan uporablja vsa družina.

Vsebuje vlažilno aloe vero in negovalna olja, ki koži dodajo maščobo in ji povrnejo naravno ravnovesje vlage. Koža ostane mehka in voljna.

Dermina krema za dojenčke ima ekološki certifikat Ecocert, znak za okolje Nordic Swan, certifikat AllergyCertified in priporočilo organizacije Asthma Allergy Nordic.

Ne vsebuje parfumov in barvil, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije in draženje kože. 100 % veganska.

Derma Eco Baby Creme je po oceni danskega potrošniškega sveta Think Chemicals dobra izbira in je v reviji Kemiluppen prejel "zeleno bučko".

 

SESTAVINE: voda, izvleček listov aloje vere,* kokosovo olje,* karitejevo maslo,* pentilen glikol, repično olje, glicerin,** cetearil glukozid, cetearil alkohol, stearil alkohol, tokoferol, glicin sojino olje, natrijev stearoil glutamat, ksantan gumi, citronska kislina

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract,* Cocos Nucifera Oil,* Butyrospermum Parkii Butter,* Pentylene Glycol, Canola Oil, Glycerin,** Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Tocopherol, Glycine Soybean Oil, Sodium StearoyGlutamate, Xanthan Gum, Citric Acid

* Ekološko pridelane sestavine.

** Narejeno iz ekološko pridelanih sestavin.

Izdelek je v celoti narejen iz sestavin naravnega izvora.

23 % vseh sestavin je ekološko pridelanih.

 

Embalaža: polietilenska tuba/polipropilenske (PP) kapsule.

Neto količina: 100 ml

Uporaba:

Izdelek nanesite na kožo po kopanju ali kadar je to potrebno, še posebej kadar je koža izpostavljena okoljskim vplivom, ki lahko povzročijo pretirano izsušitev. Za najboljše rezultate pred nanosom kreme priporočamo uporabo Derma Eco Baby otroškega olja.

Majhno količino kreme nanesite na kožo po kopanju ali po potrebi.

Opombe:

Naravna in organska kozmetika, ki ima, v skladu z ECOCERT standardi, ECOCERT Greenlife certifikat.

Poreklo: Danska

Dermapharm AG Europavej 10, Farup Denmark

Cached: Mon, 20 May 2024 21:52:29 GMT